Seminaariohjelma 2018
Keskiviikko 21.3.2018
klo. 13-17, Seminaari - Biomateriaalipakkaukset (Luento pidetään englanniksi)
klo. 18-20, Get together ja Suomen Artesaaniruoka ry, Jäsenkokous, Hotel Sea Front (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)
Torstai 22.3.2018
klo. 9-10, Avajaiset
klo. 10.15-11.15, Luento - Lähiruoka, ruokaverkostot ja talous (Luento pidetään suomeksi)
klo. 11.30-12.30, Luento - Lähituotanto ja ruokakeskipiste (Luento pidetään ruotsiksi)
klo. 12.30-13.30, Lounas
klo. 13.30-17.00, Yrityskäyntejä – Villi ruoka (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)
klo. 18.00, Nörttien pöytä, Hotel Sea Front, Ravintola Strandis (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)
Perjantai 23.3.2018
klo. 9-10, Luento - Puutarhan kultaa (Luento pidetään ruotsiksi)
klo. 10.15-11.15, Luento - Artesaanituotteeni (Luento pidetään ruotsiksi)
klo. 11.30-12.30, Esittely - Suomalaisen Aidon Siiderin Seura (Luento pidetään suomeksi)
klo. 12.30-13.30, Lounas
klo. 13.30-14.30, Luento - Pohjoismainen ruoka, Best practice (Luento pidetään englanniksi)
klo. 14.45-16.00, Asiantuntijoiden lausunnot (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)
klo. 18.00, Juhlaillallinen ja palkintojenjako, Hotel Sea Front (Pidetään ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi)
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Seminaarien aineistot 2017
Paneldiskussion kring ursprungssorter
Storytelling
Hälsingestintan
Skapa mervärde av mathantverk
Livet som mathantverkare
Seminaarien aineistot 2016
Mathantverkare och företagare
Nordisk matkultur - något att vara stolt över
Den nordiska mattävlingen 2017
Artisan/local food in the West Nordic countries
Traditionell småskalig matkultur
Det nordiska skärgårdssamarbetet
Original Finnish and Nordic varieties of heirloom plants
Original Finnish and Nordic varieties of heirloom plants, osa 2, Tuula Pehu
Innovativa förpackningar, del I
Innovativa förpackningar, del II