Tuomariston jäseniä 2018


JonRandow3

 

 

 

 

 

 

 

 
Jon Randow
Hänessä yhdistyvät ammattimainen kokki, makkaran valmistaja sekä pientuottajan toimintatapa. Jon huolehtii mausta, taidosta sekä tekniikasta. Hän on saanut Svenska Korvakademin kunniapalkinnon 2018.

IlonaMiglavs

 

 

 

 

Ilona Miglavs
Koulutusvastaava, meribiologi, jolla on kokemusta ja osaamista kalasta vedestä lautaselle asti.

AnitaStorm

 

 

 

 

 

Anita Storm
Marttojen talousneuvoja, biologi, joka pitää luontoa parhaana varastona luonnon ja lääkkeiden etsimiseen.

MariaTigerstedt

 

 

 

 

 

 

Maria Tigerstedt
Maria on lähiruuan ystävä, Mustila Viinin yrittäjä Kouvolasta.

LeenaJansson

 

 

 

 

 


Leena Jansson

Sommelier ja rutinoitunut tuomariston jäsen useista Ruotsissa järjestetyistä kilpailuista.

 

MarieBackrudIvgren

 

 

 

 



Marie Backrud Ivgren

Marie, avaruustekniikan tohtori, esittelee itsensä meijerin pitäjänä. Löfstan kartanon meijerissä hän tuottaa maailmanluokan juustoja omien lehmien ja vuohien maidosta. Löfsta-lund juusto voitti kultaa World Cheese Award -kilpailussa Lontoossa.

ManfredEnoksson

 

 

 

 

Manfred Enoksson
Manfred, leipurimestari, joka opettaa ja innostaa muita luomuleivonnan ja hapanleipätaikinoiden maailmaan.

KarinLimnell

 

 

 

 

 

 

 

 


Karin Limnell

Gastronomian lehtori

MattaiasDernelid

 

 

 

 

 


Mattias Dernelid

Mattias Dernelid, tuotepäällikkö Smakriket-yritysessä, jonka tuottajat toimivat luontaisten prosessien parissa ja joissa ihmisen käden jälki on mukana koko tuotantoketjussa.

malin suvi







Suvi Malin
Ruokaasiantuntija,  Etelä-Suomen Maa-ja kotitalousnaiset.