Tuomariston jäseniä 2018
Jon Randow
Hänessä yhdistyvät ammattimainen kokki, makkaran valmistaja sekä pientuottajan toimintatapa. Jon huolehtii mausta, taidosta sekä tekniikasta. Hän on saanut Svenska Korvakademin kunniapalkinnon 2018.
Ilona Miglavs
Koulutusvastaava, meribiologi, jolla on kokemusta ja osaamista kalasta vedestä lautaselle asti.
Anita Storm
Marttojen talousneuvoja, biologi, joka pitää luontoa parhaana varastona luonnon ja lääkkeiden etsimiseen.
Maria Tigerstedt
Maria on lähiruuan ystävä, Mustila Viinin yrittäjä Kouvolasta.
Leena Jansson
Sommelier ja rutinoitunut tuomariston jäsen useista Ruotsissa järjestetyistä kilpailuista.
Marie Backrud Ivgren
Marie, avaruustekniikan tohtori, esittelee itsensä meijerin pitäjänä. Löfstan kartanon meijerissä hän tuottaa maailmanluokan juustoja omien lehmien ja vuohien maidosta. Löfsta-lund juusto voitti kultaa World Cheese Award -kilpailussa Lontoossa.
Manfred Enoksson
Manfred, leipurimestari, joka opettaa ja innostaa muita luomuleivonnan ja hapanleipätaikinoiden maailmaan.
Karin Limnell
Gastronomian lehtori
Mattias Dernelid
Mattias Dernelid, tuotepäällikkö Smakriket-yritysessä, jonka tuottajat toimivat luontaisten prosessien parissa ja joissa ihmisen käden jälki on mukana koko tuotantoketjussa.
Suvi Malin
Ruokaasiantuntija, Etelä-Suomen Maa-ja kotitalousnaiset.