Pohjoismainen ruoka
Luento Pohjoismainen ruoka, perjantaina 23.3.2018 klo 13.30-14.30, Yrkeshögskolan Novia, Raaseporintie 9, 10600 Tammisaari, huone C198-199
Lähiruoka pohjoismaisesta näkökulmasta - innovaatioita, yrittäjyyttä, strategiaa, yhteistyötä ja intohimoa
Jannie Vestergaard kertoo työstään lähiruuan parissa Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa kahden vuosikymmenen aikana. Pienten harjoitusten avulla hän näyttää, miten innostavia esimerkkejä ja malleja hän ja hänen työryhmänsä käyttävät työssään pienyritysten kanssa Smaka på Skåne foorumissa.
Luento pidetään englanniksi.
Jannie Vestergaard on työskennellyt kaksi vuosikymmentä lähiruuan parissa pohjoismaissa. Ensimmäisen kerran hän oli tekemisissä lähiruuan ja alueellisen yritystoiminnan kehittämisen kanssa työskennellessään 1990-luvulla Etelä-Savossa aistinvaraisen arvioinnin kanssa. Takaisin kotimaahansa Tanskaan hän muutti 2006 ja työskenteli aistinvaraisena arvioijana keskittyen erityisesti pienimuotoisuuteen. Vuodesta 2010 Jannie on työskennellyt Smaka på Skåne ruokaan keskittyvälle innovaatioverkostolle, jonka tarkoitus on kehittää Skånea gastronomisena alueena.