Artesaaniruokakilpailu
Kilpailuluokat 2018 Kilpailusäännöt löydät täältä!
Maitotuotteet
- Kovajuustot
- Maustettu kovajuusto
- Jäätelöt
- Viher- ja sinihomejuustot
- Pehmeät kittijuustot
- Voi
- Hapatettu maito
Lihatuotteet
- Tuoremakkarat
- Ilmakuivattu liha
- Ilmakuivattu makkara
Kalatuotteet
- Kylmäsavukala
- Lämminsavukala
- Jauhetut kalatuotteet
- Säilötty kala
- Graavikala
- Mätituotteet
Leipomotuotteet
- Täytetyt leipomotuotteet kasvisperäisellä täytteellä
- Täytetyt leipomotuotteet eläinperusteisella täytteellä
- Kaura-, ohra- tai kultturilajikeleivät
- Tumma limppu
Marja- ja hedelmätuotteet
- Perinteiset hillot
- Maustetut hillot (myös muut kuin marjapohjaiset)
- Perinteiset marmeladit
- Maustetut marmeladit (myös muut kuin marjapohjaiset)
- Perinteiset hyytelöt
- Maustetut hyytelöt (myös muut kuin marjapohjaiset)
- Jälkiruokakastikkeet
- Marja- tai hedelmäsäilyke
Vihannes- ja sienituotteet
- Sienisäilykkeet
- Hapatetut vihannekset
Kylmät mauste- ja ruokakastikkeet
- Kastike
- Chutney
- Maustekastikkeet
- Luonnolliset öljyt
- Maustetut öljyt
Snaksit
- Snaksit
Pohjoismaiset juomat, alkoholittomat juomat
- Marjamehut / hedelmämehut
- Hiilihappoiset juomat
- Muut juomat
Pohjoismaiset juomat, alkoholipitoiset juomat
- Helmeilevät viinit (helmeilevä ta hiilihapotettu)
- Kuohuviinit (méthode classique)
- Aito siideri
- Muut käymisteitse valmistetut juomat
Innovatiivinen artesaaniruoka
- Innovatiivinen artesaaniruoka