Ella Seger, tradenom (YH), informationsbehandling

"Utbildningen går på distans och ger mig flexibilitet att anpassa mina studier efter min egen tid och plats, vilket underlättar balansen mellan studier och andra aktiviteter."

Studerandeberättelser Tradenom (YH)
Ella Seger
Vem är du? 

Mitt namn är Ella Seger, jag kommer från Kyrkslätt och bor nuförtiden i Åbo. Jag gillar att gå på olika kulturevenemang samt resa och upptäcka nya platser.

Vad gjorde du före dina studier?  

Jag tog ett mellanår innan jag sökte till högskola. Under mellanåret jobbade jag inom försäljning.

Vad studerar du och varför valde du det ämnet?  

Jag studerar till tradenom med inriktning på informationsbehandling. Jag valde detta ämne för att jag har ett starkt intresse för teknik och vill bygga vidare på min tidigare utbildning som merkonom. Jag ser fram emot att både fördjupa mina kunskaper inom IT och fortsätta utveckla mina ekonomiska färdigheter.

Vad är det bästa med dina studier?

Det bästa med mina studier är att utbildningen går på distans. Det ger mig flexibilitet att anpassa mina studier efter min egen tid och plats, vilket underlättar balansen mellan studier och andra aktiviteter.

Vilka är dina planer efter studierna? 

Jobba inom informationsbehandling. Jag har stort intresse för webbdesign, servicedesign samt informationsdelning.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att börja studera på Novia? 

Om ni funderar på att börja studera vid Novia, skulle jag säga att det är ett utmärkt val. Novia erbjuder ett brett utbud av utbildningar och kurser. Dessutom har skolan fantastiska lektorer med mycket kunskap och erfarenhet.

 

Besök utbildningens sida för mer information om tradenom (YH), informationsbehandling.