Yrkeshögskolan Novia fick en donation av Stiftelsen för kunskapsteori och informatik

8.3.2018
Pressmeddelande
Tack donation 2

Novia har mottagit en donation på 12 000 euro av Stiftelsen för kunskapsteori och informatik. Donationen överläts av stiftelsens grundare Sture Udd.

"Vi uppskattar donationen och tar den som erkänsla för ett viktigt arbete med att förse regionens näringsliv med kunniga ingenjörer. Våra ingenjörer är efterfrågade, vilket bekräftas av att de har bästa sysselsättningsläget i landet. Vår förankring i regionen är viktig”, konstaterar rektor Örjan Andersson.

”Jag utmanar alla företagare och företag att delta med någon summa och utmanar även alla lärarkrafter inom Novia att lyfta upp kunnande och arbetspassion i topp för framtidens arbetsplatser! Det är att vara fosterländsk idag. Tanken och viljan är starkare än järn och stål!”, konstaterar Sture Udd.

Yrkeshögskolan Novias medelinsamlingskampanj "Stöd framtidens kunnande" pågår fram till 31.12.2018 och för den tiden berättigar donationer till motfinansiering från staten. En webbsida har öppnats på adressen www.novia.fi/donera där potentiella donatorer får mera information om kampanjen.

Tilläggsuppgifter fås av
Rektor/VD Örjan Andersson, tfn 050 527 2286
VD, Sture Udd, tfn (06) 321 8010

Avsändare
Kommunikationschef Jenny Svartsjö, tfn 050 561 7803