Novia stöder teknikstuderande idrottare Richardsson och Finnholm

3.2.2015
Pressmeddelande
Camilla o joakim web

Novia och långdistanslöparna Camilla Richardsson och Jimmy Finnholm har kommit överens om marknadsföringssamarbete för året 2015. Novia och de studerande kan samarbeta kring bl a mässor och evenemang.

Camilla Richardsson studerar andra året teknik på utbildningen maskin och produktionsteknik och Jimmy Finnholm studerar andra året på utbildningen el- och automationsteknik vid Campus Vasa, Wolffskavägen. Båda studerande hör till Vasaregionens idrottsakademi.

Sponsoreringen av Richardsson och Finnholm är en investering i att bygga varumärket Novia. Vi betonar i vår sponsorverksamhet en tydlig koppling mellan Novias målgrupper och våra utbildningar. Resultatet att detta samarbete är att Novia syns via idrottarna på deras kläder och via deras hemsidor.

Idrottarna är unga, entusiastiska och hängivna, de tar tag i möjligheter och vill vara bäst inom sitt område, dessa argument passar bra in i marknadsföringen av Novia. Högskolan kommer bl a att dra nytta av samarbetet på studiemässor och andra evenemang som riktar sig till potentiella sökande. Novia ser det som fint att unga personer som studerar hos oss kan medverka i vår studeranderekrytering. De båda studerande är också bra förebilder för unga människor.

Camilla o joakim

 

Tilläggsuppgifter fås av kommunikationschef Jenny Svartsjö, tfn 050 561 7803.