Jessica Bonde ny chef för studerandeservice vid Yrkeshögskolan Novia

17.10.2023
Pressmeddelande
Jessica Bonde

Yrkeshögskolan Novia har utsett Jessica Bonde till chef för studerandeservice från 1.1.2024. Chefen leder och utvecklar verksamheten inom studerandeservice samt  digitalisering av studerandetjänster och handhar ärenden inom avtals- och juridiska frågor inom studieadministration. Chefen bereder också ärenden till styrelse, rektor, ledningsgrupp, samt förvaltnings- och personaldirektör.

”Jessica Bonde har lämplig utbildning och erfarenhet, inklusive internationell erfarenhet som är värdefull med tanke på att antalet internationella studerande ökar kraftigt vid Novia. Jag ser fram emot att vi tillsammans ska fortsätta att arbeta för att utveckla Novias service för studerande och vara en högklassig, internationell och attraktiv högskola”, konstaterar rektor Örjan Andersson.

Jessica Bonde är till utbildningen juris magister. Hon tar över efter Thomas Böckelman som avgår med pension efter en lång karriär vid Novia. Bonde har senast arbetat som teamledare vid Novias antagningsservice.

”Det känns inspirerande att tillsammans med engagerade medarbetare hitta sätt att utveckla och förbättra servicen för våra sökande och studerande. Jag ser fram emot mitt nya uppdrag”, konstaterar Jessica Bonde.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta
Yrkeshögskolan Novia, rektor/VD Örjan Andersson, tfn 050 527 2286
Yrkeshögskolan Novia, chef för studerandeservice, Jessica Bonde, mobil 050 472 9655

Avsändare
Yrkeshögskolan Novia, kommunikationschef Jenny Svartsjö, mobil 050 561 7803