Novias projekt "IRM Tool" ordnar träff med workshop för kvinnor inom sjöfart

6.8.2018
Nyhet Forskning
Kuva simulator women

Workshopen ”työtarinat” 23 augusti är en del av nätverket Wistas höstträff. Träffen ordnas av projektet IRM tool som koordineras av Yrkeshögskolan Novia.

Under eftermiddagen samlas omkring  20 kunniga kvinnor för att dela med sig av sina arbetskarriärer. Workshopen riktar sig till kvinnor verksamma inom sjöfart och den kreativa branschen. Under eftermiddagen får deltagarna berätta om sina upplevelser inom sjöfarten, och bolla idéer och erfarenheter med andra kvinnor inom branschen.

Evenemanget är ett samarbete med det internationella nätverket Wista och ordnas i Aboa Mare Ab:s utrymmen, Auriga Business Center, i Åbo.

Wista (Women’s international Shipping and Trading Association) är ett nätverk för kvinnor inom sjöfart och handel. Nätverket finns i drygt 40 olika länder och har över 3000 medlemmar.

Evenemanget är öppet för alla. Den som inte redan är medlem i Wista kan anmäla sig till träffen genom att kontakta projektledare Rita Rauvola på e post: rita.rauvola@novia.fi

Yrkeshögskolan Novia koordinerar projektet ”IRM Tool” i samarbete med Åbo Akademi och Åbo Yrkeshögskola. Meyer Åbo varvet är en strategisk partner. Projektet finansieras av Europeiska socialfonden.