Novias framtidshub – fortbilda dig då det passar dig!

14.2.2024
Hållbara samhällen och företag Nyhet Fortbildning
man vid dator, kreatör

Sajten Framtidshub är framtagen av flera projekt vid Novia med målsättningen att erbjuda fortbildningsmaterial inom digitala verktyg, grön omställning samt ledarskap och förändring.

Sajten riktar sig främst till företag och företagare.  Där hittar du självstudier, aktuella kurser och inspelat material som du kan ta dig ann då det passar dig!  

“Anledningen till att vi samlade ihop material som riktar sig specifikt till företagare, grundar sig på en undersökning som företagarna i Finland gjorde för några år sen. Undersökningen visade att mikro- och småföretagare är speciellt utsatta för verksamhetsförändringar och att det är viktigt att stärka deras resiliens och konkurrenskraft”, säger Kenneth Nordell som ledde projektet Myrsky vid Yrkeshögskolan Novia 

Framtidshubb baseras på kurser och material från projekten Myrsky, Tillsammans mot det nya normala, Kompetensboost samt Novias fortbildningsverksamhet. 

Det svenskspråkiga materialet är samlat på framtidshubben, men också presenterade på de mera finskspråkiga plattformarna som Kiertotalousakatemia.fi – Kaikki kiertotalouteen koskeva tieto samassa paikassa och Tule mukaan oppimaan - kilpailukykyä askel kerrallaan - Yritystenmuutoskumppanina.fi.