Novia stöder byggstuderande idrottare Berglund i Raseborg

28.1.2016
Nyhet
berglund studerande

berglund textNovia och Kristoffer Berglund som tränar tränar Brasiliansk jiu jitsu (BJJ) och låsbrottning (NO-GI) har kommit överens om marknadsföringssamarbete för åren 2016-2017. Novia är nöjd med att ha studerande på yrkeshögskolan som kan delta i marknadsföringen av högskolan. Berglund studerar till ingenjör (YH) andra året på utbildningen byggnads- och samhällsteknik vid Campus Raseborg.

Sponsoreringen av Berglund är en investering i att bygga varumärket Novia. Vi betonar i vår sponsorverksamhet en tydlig koppling mellan Novias målgrupper och våra utbildningar. Resultatet att detta samarbete är att Novia syns via Berglund på hans kläder.

Han är ung, entusiastisk och hängiven, tar tag i möjligheter och vill vara bäst inom sitt område, dessa argument passar bra in i marknadsföringen av Novia. Högskolan kommer bl a att dra nytta av samarbetet på evenemang som riktar sig till potentiella sökande. Novia ser det som fint att unga personer som studerar hos oss kan medverka i vår studeranderekrytering. Han är också en bra förebild för unga människor.

”Mitt mål framåt i tiden är att först höra till toppen i Finland i blå bältesklassen sedan samma med resten av bältesklasserna. Ett annat       mål är även att någon eller några gånger tävla på Europeisk nivå.
Nu tävlar jag -76 kg klassen, jag skulle även villa gå upp en
viktklass till -82,5 kg”, berättar Berglund.

Foto: Isabella Alén