Novia stöder bioanalytikstuderande Anna Julin i Vasa

23.2.2016
Nyhet
Anna Julin

Yrkeshögskolan Novia och bioanalytikstuderande Anna Julin som är en hårt satsande elitidrottare inom löpning, 100 m och 200 m har ingått ett avtal om sponsorering 2016-2017. Året 2015 fick hon bland annat FM-silver inomhus på 200 m och blev fjärde i senior-FM på samma sträcka. Under sommaren fick Anna två FM-silver på 100 m och 200 m. Novia är stolt över att ha studerande på yrkeshögskolan som kan delta i marknadsföringen av högskolan.

"2016 har jag som mål att sista året som junior ta FM-medaljer. Jag vill också slåss om FM-medalj på damFM under KalevanKisat. Mitt huvudmål är att ingå i Finlands landslag i EM i Amsterdam på sträckan 4 x 100 m. Även Finnkampen i Tammerfors kommer jag att satsa på", berättar Anna Julin.

Anna Julin studerar till bioanalytiker (YH) andra året vid Campus Vasa.

Sponsoreringen av Julin en investering i att bygga varumärket Novia. Vi betonar i vår sponsorverksamhet en tydlig koppling mellan Novias målgrupper och våra utbildningar. Resultatet att detta samarbete är att Novia syns via Julin på hennes kläder.

Anna är ung, entusiastisk och hängiven, tar tag i möjligheter och vill vara bäst inom sitt område, dessa argument passar bra in i marknadsföringen av Novia. Högskolan kommer bl a att dra nytta av samarbetet på evenemang som riktar sig till potentiella sökande. Novia ser det som fint att unga personer som studerar hos oss kan medverka i vår studeranderekrytering. Hon är också en bra förebild för unga människor.

Läs intervjun med Anna här >