"Coffee time" - nytt koncept för Novias och Vamks tradenomer

20.1.2016
Nyhet
Studerande promenerar utanför Technobothnia 2

Nu introduceras ett nytt koncept för Novias och Vamks tradenomer. Vi kallar det "Coffee time". Ett avslappnat sätt att få träffa framgångsrika yrkesmänniskor i små grupper. Läs mera och anmäl dig!

Vad är "Coffee time"?
Ett koncept där du får chansen att träffa en framgångsrik yrkesmänniska, dricka en kopp kaffe och diskutera yrkesrelaterade frågor som intresserar dig.

Varför ska jag vara med på det här?
För att knyta kontakter, för att få reda på hur branschen fungerar och för att få svar på de frågor du har om just den branschen eller företaget. Och vem vet, kanske det här är vägen till ett jobb för dig?

Hur går kaffeträffen till?
Du anmäler dig och får en plats kring kaffebordet med 9 andra studerande från Vamk och Novia. Det finns en färdig mall med frågor man kan diskutera, men tänk gärna ut egna frågor för att få ut det mesta av din kaffeträff. Träffen tar ungefär en timme.

Vilka företag kan jag dricka kaffe med under våren?
Just nu finns följande företag inbokade:

Minun/ Min: För dig som är intresserad av mode och inredning, av att starta ett eget företag och jobba med försäljning och marknadsföring. Du träffar Elina och Nea som grundat butiken.

Vasa Sport: För dig som är intresserad av idrottsmarknadsföring och försäljning. Du träffar Mikko Aho, försäljningschef.

Bäck& Vilén: För dig som vill jobba med redovisning. Du träffar Per Vilén, grundare och ägare.

Nordea: För dig som tänker dig en karriär inom bankvärlden. Du träffar regionchef Krtistian Ranta.

Hur gör jag?
Klicka dig vidare på länken här och läs mer om företagen och vilka datum kaffepannan är varm. Anmäl dig här.Observera att bara fem studerande/ skola ryms med! Anmälan är bindande!

Vad händer om jag inte ryms med i gruppen?
Ingen panik. Vi kan ordna nya kaffeträffar under våren om det visar sig att någon firma är speciellt populär. Vi kan också ordna träffar med andra på de studerandes begäran.