Auktion av använda verkstadsmaskiner för trä- och metallarbete, symaskiner, utrustning för tygtryck

4.5.2016
Nyhet
nunne2

Yrkeshögskolan Novia i Åbo säljer genom en auktion på Facebook använda verkstadsmaskiner för trä- och metallarbete, symaskiner, utrustning för tygtryck m.m. Det är frågan om maskiner och utrustning som inte längre används i undervisningen. Bekanta dig med auktionen och försäljningsobjekten.

Allt säljs i det skick det är i försäljningsögonblicket. Alla försäljningsobjekt har ett utgångspris (utsatt vid varje bild). Det lönar sig att komma och titta på dem innan budgivning för att själv bilda sig en uppfattning om i vilket skick försäljningsobjekten är. Buden är bindande och det finns ingen returrätt.

Visning av försäljningsobjekten ordnas onsdagen den 4.5 kl.13.00 - 15.00 och fredagen den 13.5 kl.13.00 - 15.00. Inga andra visningar erbjuds, skicka någon annan ifall du inte själv kan komma.

Obs! Är du inte registrerad på Facebook, men vill ändå bjuda på en maskin? Be då någon du känner som finns på Facebook bjuda i ditt ställe. Om du ej finns på Facebook så kan försäljningsobjekten kollas in här. Budgivningen sker alltså ändå på Facebook.

Auktionen pågår 2.5 kl.8.00 - 16.5 kl.8.00.