Tervetuloa kehittämään innovaatiokulttuuria Aboa Mareen

13.8.2019
TKI Merenkulun simulointi
businesswoman 2386254 340

Tervetuloa ammattikorkeakoulu Novian ja WISTAn työpajaan merenkulun koulutus- ja kehittämiskeskus Aboa Maressa, Turussa.

Tule tunnistamaan itsesi ja yrityksesi haasteita ja edellytyksiä innovaatiotyön onnistumiselle sekä pohtimaan yhdessä muiden kanssa, miten sinä voit kehittää innovaatiokulttuuria yrityksessäsi. Tapahtuma on suunnattu luovan alan ja meriteollisuuden vaikuttajille, innovaatioiden parissa monialaisesti työskenteleville ja kaikille kiinnostuneille. Työpajassa tutustutaan IRM-Tool hankkeen syksyllä 2019 julkaistavaan Innovation Tool-työkaluun ja hyödynnetään sen sisältöjä innovaatiokulttuurin kehittämiseen. Työpajan fasilitoivat Arto Kunnola ja monitaiteilija Liana Potila.

Tapahtumassa kahvitarjoilu ja työpajan jälkeen vapaata verkostoitumista, jota emännöi WISTA. 

Ilmoittauduthan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Voit ilmoittautua sähköpostitse IRM-Tool hankkeen projektipäällikölle rita.rauvola@novia.fi .

Aika: 27.8. klo 15:30-19:30
Paikka: Aboa Mare, Turku

Osallistujista perustiedot (nimi, organisaatio, ja e-mail) jäävät IRM-Tool hankkeen dokumentaatioon. Työpajassa otetaan myös kuvia ja pieniä pätkiä videoita hankkeen dokumentaatiota ja viestintää varten. Lisätietoja voit kysyä Rita Rauvola.

WISTA tekee yhteistyötä Innovation Resource Moderator Tool (IRM-Tool) -hankkeen kanssa. IRM-Tool on ESR-rahoitteinen innovaatiohanke, jota toteutetaan ajalla 29.5.2017-31.10.2019. Hankkeen tavoitteena on luoda kohtaamisia luovien alojen ja meriteollisuuden välillä ja hankkeessa luodaan verkkopohjainen työkalu, jonka avulla innovaatio-osaamista voi kehittää yrityksissä. Työkalu rakennetaan meriteollisuuden lähtökohdista casejen ja innovaatioteorian avulla hyödyntäen palvelumuotoilua sekä media- ja muiden luovien alojen osaamista. Työpajoissa testataan osaltaan luovan osaamisen sekä luovien menetelmien soveltumista yhteiskehittämiseen konkreettisissa meriteollisuuden yritysten haasteissa. Näin saadaan tietoa työkaluun ja sen käytettävyyteen. Tässä työpajassa halutaan testata työkalun käytettävyyttä innovaatiokulttuurin kehittämiseen. Hanketta koordinoi Novia ammattikorkeakoulu yhteistyössä Åbo Akademin ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Meyer Turku on strateginen kumppani.

Lisätietoa www.aboamare.fi/IRM-Tool.