24.2.2016

Nimikilpailu uudelle sosiaali- ja terveysalan kiinteistölle Palosaaren kampuksella

Torinakyma logolla

Vaasan ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia kehittävät yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan koulutusta ja soveltavaa tutkimusta ”Medibotnia” –projektin sisällä.

Yhteistyö tulee tarjoamaan opiskelijoille ajanmukaiset tilat sekä yhteistä opetusta ja opettajien vaihtoa suomen- ja ruotsinkielisten koulutusten kesken. Yhteistyö vahvistaa merkittävästi opiskelijoiden kilpailukykyä Vaasan alueen kaksikielisissä työympäristöissä.

Kampuspiha logolla2

Torinakyma logolla3

(Linja Arkkitehdit Oy)

 

VAMKin ja Novian sosiaali- ja terveysalan koulutukset muuttavat uuteen osoitteeseen Wolffintie 27-31 Palosaaren kampukselle vuoden 2017 aikana.

Projektinimi ”Medibothnia”
Nyt uusi kiinteistö tarvitsee uuden nimen, joka on toimiva niin ruotsin-, suomen- kuin englannin kielellä. Uuden nimen tulee kuvastaa yhteistyön dynaamisuutta.

Kuka voi osallistua nimikilpailuun?
VAMKin ja Novian henkilöstö ja opiskelijat.

Minne lähetän nimiehdotukseni?
Sähköpostitse viimeistään 1.3.2016 osoitteeseen jannika.bertlin@novia.fi

Kuka istuu raadissa?
VAMK: rehtori Tauno Kekäle, johtaja Raimo Koivisto, koulutuspäälliköt Regina Nurmi ja Ulla Isosaari, hallintojohtaja Leena Vilkuna, tiedotus- ja markkinointipäällikkö Tarja Gromov.

Novia: rehtori Örjan Andersson, yksikönjohtaja Åsa Nyberg-Sundqvist, lehtori Eva Matintupa, viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, hallintojohtaja Kjell Heir, 

Palkinto
VAMKin ja Novian yhteisötuotteista koottu paketti.

Lisää tietoa projektista: www.medibothnia.fi

 

Siirry "Uutiset"-sivulle