2.11.2010

Energiapäivä 2010 Vaasassa

Energiapäivä 2010 - työpaikka energia-alalta

Vaasan Energiainstituutti (VEI) järjestää kolmannen kerran opiskelijoille suunnatun Energiapäivän Vaasan yliopistolla tiistaina 2.11.2010 kello 11 - 15:45. Yritykset esittäytyvät ständeillään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulassa. Tiedekirjasto Tritonian auditorio Nississä pidetään lyhyet yritysesittelyt.

Energiapäivän tarkoitus

Energia-ala on nopeasti kehittyvä ja monipuolinen toimiala, joka tarvitsee jatkuvasti uusia, osaavia työntekijöitä. Ala tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kaikkien eri koulutusalojen opiskelijoille - ei pelkästään teknisten alojen osaajille. Tapahtumassamme yritykset ja opiskelijat voivat tutustua toisiinsa ja siihen, mitä annettavaa osapuolilla on toisilleen.

Tapahtumaan osallistuvat seuraavat yritykset: ABB, Citec, CLS-Engineering, Fortum, Lapuan kaupunki, Merinova, Mervento, Nordautomation, Sirico Electronics, Stormossen, The Switch, Thermopolis, Vaasan Sähkö, Vacon, VAMP, Vasek, VEI, VEO, VNT Management, Westenergy ja Wärtsilä.

Tapahtuman aikataulu

11:00 - 15:45 Yritysten ständit Mathildan ja Tritonian aulatiloissa

11:30 - 13:10 Yritysesittelyt Tritonian auditorio Nississä, osio 1

13:30 - 15:10 Yritysesittelyt Tritonian auditorio Nississä, osio 2 

 Vaasan Energiainstituutti (VEI)

VEI on perustettu vuonna 2006. Sen tehtävänä on tarjota energia-alan tutkimus-, konsultointi- ja täydennyskoulutuspalveluita alan toimijoille alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Energiainstituutin osaamisessa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla kaupallinen ja teknillinen osaaminen. VEI kokoaa yhteen energia-alan taitajat Vaasan yliopiston energiaan erikoistuneista yksiköistä sekä Vaasan ammattikorkeakoulusta ja Yrkeshögskolan Noviasta.  VEI:n painopistealueita ovat erityisesti hajautettu energiantuotanto, sähköenergiajärjestelmät, energiamarkkinat sekä energian tuotannon, jakelun ja käytön vaikutukset ympäröivään yhteiskuntaan. Lisätietoa VEI:stä löytyy osoitteesta www.vei.fi.

Lisätietoa:

Teemu Närvä, Tiedotuspäällikkö, Vaasan Energiainstituutti, PL 700, 65101 Vaasa, Puh. 0400 817 006, Sähköposti: teemu.narva@vei.fi.

 

 

 

Siirry "Tapahtumat"-sivulle