9.5.2018

Yrkeshögskolan Novia sai lahjoituksen kauppakamarilta

Tack donation 3

Ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu Novia on vastaanottanut Pohjanmaan kauppakamarilta Vaasan rahastosta 50 000 euron lahjoituksen käytettäväksi tekniikan koulutuksiin. Lahjoituksen luovutti kauppakamarin toimitusjohtaja Juha Häkkinen.

”Arvostamme lahjoitusta ja otamme sen tunnustuksena tärkeästä työstä, jota teemme kouluttamalla seudun elinkeinoelämälle osaavaa työvoimaa. Tutkinnon suorittaneille opiskelijoillemme on kysyntää, ja ankkuroitumisemme tälle seudulle on tärkeää”, rehtori Örjan Andersson toteaa.

”Osaaminen ja sen kehittäminen on meille tärkeää. Kauppakamari työskentelee yritysten toimintaedellytysten puolesta niin, että yritykset pystyisivät toimimaan menestyksekkäästi. Elinkeinoelämälle on tärkeää, että tulevaisuudessakin eri puolilla tätä aluetta on olemassa ammattikorkeakoulutusta, joka vauhdittaa aluekehitystä ja tuottaa työpaikoille osaavaa työvoimaa”, toimitusjohtaja Juha Häkkinen sanoo.

Hakkinen och Andersson 2018

Ammattikorkeakoulu Novian varainhankintakampanja ”Tue tulevaisuuden osaamista” jatkuu 31.12.2018 saakka. Sinä aikana annetuista lahjoituksista valtio myöntää Novialle vastinrahoitusta. Lisätietoa kampanjasta löytyy verkkosivulta www.novia.fi/donera.
Lisätietoja antavat:

Rehtori/toimitusjohtaja Örjan Andersson, puh. 050 527 2286
Toimitusjohtaja Juha Häkkinen, puh. 0500 561 036

Lähettäjä
Viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, puh. 050 561 7803

Pohjanmaan kauppakamari pieni

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle