14.11.2019

Yrkeshögskolan Novia käynnistää Vaasassa uuden englanninkielisen liiketalouden Masterohjelman

Janica IMG 1976 copy7

Yrkeshögskolan Novia aloittaa Vaasassa uuden englanninkielisen Masterohjelman nimeltä Master of Business Administration, Digital Business and Management. Ohjelma valmistelee opiskelijoita oman alansa johtajiksi ja asiantuntijoiksi.

Koulutus täyttää työmarkkinoiden tarpeen ja on suunnattu henkilöille, jotka haluavat luoda uraa tulevaisuuden johtajina digitaalisessa liikemaailmassa.

Koulutus antaa työkalut muutoksen ja kehityksen johtamiseen ja toteuttamiseen omalla alalla. Opiskelijat pääsevät kehittämään taitojaan digitalisaatiossa, johtamisessa, viestinnässä ja liiketoimintaosaamisessa. Syksyllä 2020 alkavat opinnot voi suorittaa joko osa- tai kokoaikaisesti opiskellen, minkä takia ne sopivat myös erinomaisesti työssäkäyville. Opinnot koostuvat 60 opintopisteen syventävistä opinnoista sekä opinnäytetyöstä, joka on 30 opintopisteen arvoinen. Opinnäytetyö toteutetaan joko kehitystyönä työnantajalle tai omalle yritykselle taikka tutkimustyönä. Koulutukseen otetaan 20 opiskelijaa ja opetuskielenä on englanti.

Koulutuksen painopiste on digitalisaatiossa ja opiskelijan liiketoimintaosaamisen syventämisessä. Opiskelijat voivat osittain räätälöidä koulutusohjelmansa, jotta he voivat kehittää tarvitsemaansa osaamista. Opinnoissa yhdistellään yksilöllistä oppimista ja ryhmätyöskentelyä, ja oppiminen tapahtuu pääasiassa digitaalisissa oppimisympäristöissä. Campus-tapaamisia on muutama lukukaudessa, kertoo koulutusvastaava Anna-Lena Berglund.

”Kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on sopiva ammattikorkeakoulututkinto tai kandidaatin tutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus soveltuvalta alalta tutkinnon jälkeen”, kertoo koulutusvastaava Anna-Lena Berglund.

Hakuaika koulutukseen on 8.–22. tammikuuta 2020. Opiskelupaikkoja on 20.

Lisää tietoa > https://www.novia.fi/studies/master-degree-programmes/master-of-business-administration-management-and-business-in-a-digital-environment/

Lisätietoa antavat:
Koulutusvastaava, Business Administration, Anna-Lena Berglund, puh. 040 780 5420
Lehtori, Rosmeriany Nahan-Suomela, puh. 050 305 8620

Lähettäjä:
Viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, puh. 050 561 7803

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle