9.1.2019

Wapice lahjoitti 10 000 euroa Yrkeshögskolan Novialle

Wapice PasI Orjan WEBB

Ohjelmistoyritys Wapice Oy lahjoittaa 10 000 euroa Yrkeshögskolan Novian tekniikan koulutusalalle.

”Monet meillä työskentelevät ovat kouluttautuneet Noviassa ja oppineet siellä juuri sellaisia taitoja, joita nykypäivänä tarvitaan. Ammattikorkeakoulu Novialla on mahdollisuus käyttää erinomaisia laboratorio- ja opetustiloja ja lisäksi opetukseen pyritään aktiivisesti yhdistämään yritysyhteistyötä. Me arvostamme ja tuemme mielellämme tällaista tekniikan koulutusta”, sanoo Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen.

Yrkeshögskolan Novian tekniikan koulutuksen tilat sijaitsevat teknologialaboratorio Technobothniassa.

”On aina hienoa nähdä, että elinkeinoelämä arvostaa alumnejamme. Opiskelijamme ovat kysyttyjä, ja teemme työtä sen eteen, että heidän kysyntänsä työmarkkinoilla säilyisi hyvänä. Wapice on vahva toimija ja hyvä yhteistyökumppani, ja annamme arvoa heidän tuelleen”, sanoo Novian rehtori ja toimitusjohtaja Örjan Andersson.

Tekniikan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet työskentelevät usein teollisuuteen ja yritystoimintaan liittyvissä asiantuntijatehtävissä. Noviassa voi kouluttautua tekniikan alalla rakennusmestariksi tai suorittaa rakentamisen ja yhdyskuntatekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan, maanmittaustekniikan, kone- ja tuotantotekniikan tai tuotantotalouden insinööritutkinnon.

Vuonna 2019 Noviassa voi suorittaa myös englanninkielisiä tekniikan Master-tutkintoja. Vaasassa järjestettävät Master of Engineering -koulutukset ovat Automation Technology ja Industrial Management and Engineering (uusi  2019). Molempien koulutusten hakuaika on 9.- 23. tammikuuta.

Novian varainkeruukampanjasta voi lukea lisää verkkosivulta www.novia.fi/donera.

Kuva: Jenny Nyman
Kuvassa Örjan Andersson ja Pasi Tuominen Technobothniassa.

Lisätietoja:
Yrkeshögskolan Novia, rehtori/toimitusjohtaja Örjan Andersson, puh 050 527 2286
Wapice Oy, toimitusjohtaja Pasi Tuominen, puh 010 277 5100

Lähettäjä:
Yrkeshögskolan Novia, viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, puh 050 561 7803

 

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle