11.12.2018

Vaasan Sähkö lahjoittaa 50 000 euroa Novialle ja Vamkille

Vaasan Sahko AnssiTurunen 5

Ammattikorkeakoulu Novia ja Vaasan ammattikorkeakoulu  saavat kumpikin 50 000 euron lahjoituksen Vaasan Sähköltä. Summa kohdistetaan erityisesti tekniikan alalle.

”Suuret kiitokset Vaasan Sähkölle tekniikan koulutustemme tukemisesta. Yhteistyö yritysten kanssa on meillä keskiössä ja jatkamme koulutusten kehittämistä työelämän kehitys huomioiden. Insinöörimme tulevat myös tulevaisuudessa olemaan huippuluokkaa”, sanoo Örjan Andersson, ammattikorkeakoulu Novian rehtori.

”Uusia innovaatioita ja liiketoimintamahdollisuuksia syntyy yhteistyön kautta. Olemme iloisia siitä, että voimme olla mukana tukemassa sekä kehittämässä sitä korkeaa koulutustasoa mikä Yrkeshögskolan Novia ja VAMK tarjoaa tänä päivänä. Koulutus mikä on symbioosissa elinkeinoelämän kanssa varmistaa että, alueemme myös tulevaisuudessa pystyy edustamaan huippuosaamista sekä vahvaa kilpailukykyä”, sano Stefan Damlin, Vaasan Sähkön toimitusjohtaja. 

”Energian tuotanto ja energiaa säästävät innovaatiot ovat keskeisiä Vaasan alueelle. Yhdessä yritysten kanssa jatkamme työtä alojen jatkuvuuden turvaamiseksi. Hienoa, että yhteistyö näkyy tällä tavalla”, sanoo Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori Tauno Kekäle.

Lisätietoa:
Yrkeshögskolan Novia Rektor/VD Örjan Andersson, puh. 050 527 2286
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, rehtori/toimitusjohtaja Tauno Kekäle, puh. 040 076 1619
Vaasan Sähkö, toimitusjohtaja Stefan Damlin, puh. (06) 324 5211

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle