31.8.2017

Vaasan korkeakouluopiskelijat juhlivat lukuvuoden alkua yhdessä

avajais jullari sv 15.8.2017

Vaasan kuuden korkeakoulun opiskelijat juhlivat uutta lukuvuotta 2017 – 2018 yhdessä Vaasan torilla torstaina 7.9., jolloin tunnelmaa nostattaa opiskelijoiden oman ohjelman lisäksi suosittu saksalainen dance-yhtye Italobrothers.

Vaasa on yksi suomen merkittävimpiä opiskelijakaupunkeja kuudella korkeakoulu- ja yliopistoyksiköllään: joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija.
-Opiskelijat ovat näkyvä ja erottamaton osa kaupunkia, joten tuomme tapahtuman sen sydämeen, torille. Kutsumme mukaan kaikki korkeakouluyhteisömme 12 000 opiskelijaa, vaasalaiset ja kauempaakin tulevat, kertoo Vaasan yliopiston markkinointi- ja viestintäpäällikkö Tarja Gromov.

Toritapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta ovat vastanneet korkeakoulujen ylioppilas- ja opiskelijakunnat yhdessä.

-Saimme vapaat kädet tehdä tapahtumasta omannäköiseksemme. Toivotamme uudet opiskelijat joukkoomme ja kiitämme heitä siitä, että he ovat valinneet korkeakoulumme. Vaasa on mahtava kaupunki, jossa on opintojen vastapainoksi tekemistä jokaiseen makuun, toteaa Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toiminnanjohtaja Christer Johansson.

Tapahtuma on osa virallista Suomen satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.
-Näin voimme kunnioittaa juhlavuoden yhdessä-teemaa. Rakennamme Suomen seuraavaa sataa vuotta valmentamalla osaajia tulevaisuuden tarpeisiin, sanoo Tarja Gromov.

LISÄTIETOJA

Tarja Gromov, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Vaasan yliopisto
Puh. 040 520 3526, tarja.gromov@uva.fi

Christer Johansson, toiminnanjohtaja, Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK
Puh. 040 734 9095, christer.johansson@vamok.fi

OHJELMA

  • Vaasan korkeakoulujen yhteinen lukuvuoden avajaistapahtuma torstaina 7.9.2017 klo 14.00 – 16.00 Vaasan torilla
  • Kaupunginjohtaja Tomas Häyryn tervehdys
  • Ylioppilasteatterit Ramppi esittävät sketsejä
  • DJ soittaa musiikkia
  • Pääartisti ItaloBrothers

Korkeakoulutus on Vaasan tunnettuuden ja vetovoiman keskeinen edistäjä. Vaasan yliopistossa, Svenska handelshögskolan Hankenissa, Åbo Akademissa, Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa, yrkeshögskolan Noviassa sekä Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä yksikössä on hieman yli 12 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on lähes tuhat. Opetusta tarjotaan monialaisesti ja monikielisesti yli 30 eri tutkinnossa suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

 

avajais jullari sv 15.8.2

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle