24.6.2019

Vaasa Campus Festival kokoaa alueen yliopistot ja ammattikorkeakoulut Vaasan torille

kampusfestarit49 2

Kaikki Vaasan korkeakouluyksiköt, opiskelija- ja ylioppilaskunnat järjestävät Vaasa Campus Festival -tapahtuman 4. syyskuuta Vaasan torilla. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma laajenee nyt kaikkien Vaasan korkeakouluopiskelijoiden yhteiseksi musiikkijuhlaksi.

Alueen korkeakoulut tekevät paljon yhteistyötä, mutta yhteinen tapahtuma on tästä konkreettinen esimerkki. Tänä vuonna esiintyjiä nähdään useammalla kielellä, eli tarjontaa on suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

"On ollut hienoa toteuttaa yhdessä tapahtumaa, joka kokoaa syyskuussa yhteen koko Vaasan korkeakouluopiskelijat. Tapahtumaa on lähdetty rakentamaan yhteisestä näkökulmasta kaikkien korkeakoulujemme opiskelijat huomioon ottaen", kehuu VAMKin opiskelijakunnan VAMOKin Jenna Kivijärvi.

"Suuremmalla porukalla saamme aikaan entistä hienompia ja mielenkiintoisempia tapahtumia opiskelijoillemme. Haluamme siis näkyä ja kuulua yhtenä porukkana, sillä onhan Vaasa yksi Suomen suurimmista opiskelijakaupungeista", pohtii VAMOKin Mira Hannula.

Tänä vuonna tapahtuman vetovastuu on VAMKilla ja VAMOKilla. Tilaisuuden järjestäjänä toimii Vaasan korkeakoulukonsortio, johon kuuluvat kaikki alueen korkeakouluyksiköt, eli VAMK, Vaasan yliopisto, Novia, Hanken, Åbo Akademi ja Helsingin yliopiston oikeustieteellinen koulutus, Vaasa.

Tapahtuma järjestetään Vaasan torilla 4.9. klo 16-22. Tarkempi ohjelma julkistetaan lähempänä. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta anniskelun vuoksi ikäraja on 18 vuotta.

Lisätiedot:
Mira Hannula, VAMOK, 020 766 3562, mira.hannula@vamok.fi
Anna Sjöholm, VAMK, 040 197 6214, anna.sjoholm@vamk.fi

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle