17.1.2018

Uusi musiikin Master-tutkinto Yrkeshögskolan Novialla

IMG 7251 1

Yrkeshögskolan Novian uusi ja ainutlaatuinen Master-tutkinto – ylempi ammattikorkeakoulututkinto – alkaa syksyllä 2018. Koulutuksen nimi on Master of Culture and Arts, Entrepreneurship in the Art; Music, Media & Marketing.

"Koulutus on suunnattu musiikkiteollisuuden aktiivisille toimijoille, jotka haluavat kehittää yrittäjävalmiuksiaan ja verkottumista kansainvälisellä tasolla. Koulutus antaa syvällisen näkemyksen musiikkitoimialaan ja auttaa oman musiikkiprofiilin rakentamisessa. Brändäyksen, markkinoinnin ja verkottumisen opiskelu 10 hengen ryhmissä, joiden jäsenet ovat musiikkiteollisuuden eri aloilta, luo dynaamiset puitteet opiskelulle", kertoo Marcus Söderström.

Koulutuksessa tehdään yhteistyötä mm. Norjan Kristiansandissa toimivan Agderin yliopiston sekä kansainvälisen musiikkiteollisuuden kanssa. Koulutus antaa opiskelijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää yrittäjävalmiuksiaan, selventää ja kehittää omaa taiteellista identiteettiään sekä markkinointia ja verkottumista musiikkiteollisuudessa. Koulutus on kansainvälisesti profiloitunut ja sen taiteellisena johtajana toimii professori Richard Smith Los Angelesista. Hän on toiminut yli 30 vuotta kansainvälisenä artistina sekä kouluttajana ja valmentajana yhdessä Amerikan parhaista musiikkiyliopistoista.

Hakuaika koulutukseen on 24.1.2018 asti -> studyinfo.fi

Lisätietoja
Yrkeshögskolan Novia
Utbildningsansvarig Marcus Söderström
Puh. 044 780 5851

Lähettäjä
Yrkeshögskolan Novia
Kommunikationschef Jenny Svartsjö
Puh. 050 561 7803

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle