21.9.2018

Novia aloittaa uuden Masters-tutkintoon johtavan tekniikan koulutuksen Vaasassa

C6Y2805

Yrkeshögskolan Novia aloittaa Vaasassa uuden englanninkielisen tekniikan koulutuksen. Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat luoda uraa tulevaisuuden johtajuuden ja liiketoiminnan kehittämisen parissa.

”Uusi koulutus pohjautuu Teknologiaosaamisen johtamisen -(teknologibaserat ledarskap)koulutukseen, jota olemme toteuttaneet ruotsinkielisenä jo 12 vuoden ajan. Tuona aikana koulutuksen on suorittanut yli 100 henkilöä. Nyt haluamme tuoda koulutuksen yhä useamman ulottuville tarjoamalla sitä englanninkielisenä Industrial Management and Engineering -ohjelmana. Tällä koulutuksella korkeakoulu vastaa kansainvälisesti toimivien yritysten ja teollisuuden keskuudessa vallitsevaan tieto- ja rekrytointitarpeeseen”, sanoo rehtori Örjan Andersson.

”Koulutus on ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava ja sen laajuus on 60 opintopistettä. Koulutus antaa työkalut muutoksen ja kehityksen johtamiseen ja toteuttamiseen. Osallistujat pääsevät kehittämään taitojaan johtamisessa, liiketoiminnan kehittämisessä, tekoälyssä ja analytiikassa. Heille tarjotaan myös syvällistä näkemystä käsitteisiin ’Customer Centricity’ ja ’Demand Driven Flow’”, kertoo koulutusvastaava Stefan Granqvist.

Ensimmäisenä vuonna osallistujat opiskelevat johtajuutta ja liiketoiminnan kehittämistä. Seuraavana vuonna koulutuksessa keskitytään päätöksentekoon, analytiikkaan ja opinnäytetyöhön. Koulutukseen otetaan 20 opiskelijaa ja opetuskielenä on englanti.

Syksyllä 2019 alkavat opinnot voi suorittaa joko koko- tai osa-aikaisesti opiskellen ja siksi ne sopivat myös työssäkäyville. Opinnot koostuvat 30 opintopistettä antavista syventävistä opinnoista sekä opinnäytetyöstä, joka on myös 30 opintopisteen arvoinen. Opinnäytetyö toteutetaan joko työnantajalle tai omalle yritykselle tehtävänä kehitystyönä taikka tutkimustyönä.

”Uuden koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on insinöörin tutkinto tai muu siihen verrattavissa oleva ammattikorkeakoulututkinto tai kandidaatin tasoinen (Bachelor) tutkinto tekniikasta”, Granqvist kertoo. ”Myös diplomi-insinöörit ja tekniikan alan jatkotutkinnon suorittaneet henkilöt kuuluvat tämän koulutuksen kohderyhmään”, toteaa Granqvist.

Hakuaika koulutukseen on 9. – 23. tammikuuta 2019.

Lisää tietoa koulutuksesta osoitteesta https://www.novia.fi/programmes/master-degree-programmes/master-of-engineering-industrial-management-and-engineering/

Esite: https://issuu.com/noviauas/docs/industrialmanagementandengineering_


Lisätietoja antavat:
Yrkeshögskolan Novia, rehtori Örjan Andersson, puh. 050 527 2286
Yrkeshögskolan Novia, koulutusvastaava, Industrial Management and Engineering, Stefan Granqvist, puh. 050 537 0430

Lähettäjä
Yrkeshögskolan Novia, viestintäpäällikkö Jenny Svartsjö, puh. 050 561 7803

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle