28.3.2018

Mediakutsu: Keskustelutilaisuus korkeakoulujen, ammatillisten oppilaitosten ja yrittäjien yhteistyön

IMG 5370 copy

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi), Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry ja Suomen Yrittäjät järjestävät Yhdessä yrittämään! -keskustelutilaisuuksia korkeakoulujen, ammatillisten oppilaitosten ja yrittäjien yhteistyön kehittämiseksi viidellä paikkakunnalla. Vaasaan kiertue saapuu

Aika: keskiviikkona 4.4. klo 15-18
Paikka: Oppimiskeskus Alere, Florence-auditorio, Wolffintie 31

Tilaisuus on suunnattu yrittäjille, ammatillisen koulutuksen järjestäjille ja korkeakoulujen edustajille. Myös median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Iltapäivän aikana keskustellaan yritysyhteistyön hyvistä käytännöistä, yritysten ja oppilaitosten yritysyhteistyön vaikuttavuudesta, opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työelämävalmiuksista sekä siitä, miten yritysyhteistyöllä voitaisiin kehittää alueen vetovoimaa ja kilpailukykyä. Lisäksi kuullaan lyhyt tietoisku ammatillisen koulutuksen reformin mahdollisuuksista yrittäjille.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella ammatillisen koulutuksen, korkeakoulujen ja Suomen Yrittäjien asiantuntijoiden kanssa mm. yhteistyöstä ja ammatillisen koulutuksen reformista.

Yhdessä yrittämään! -tilaisuudet ovat osa Karvin Yrittäjyys ja innovaatiotoiminta ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa (Yrtti) -arviointia sekä Arenen, UNIFI:n ja Suomen Yrittäjien PK-yrittäjien ja korkeakoulujen yhteistyö ja yritysyhteistyön vaikuttavuus -hanketta ja niiden vaikuttavuustyötä. Tilaisuuksissa tuotetaan aineistoa Yrtti-arvioinnin tarpeisiin sekä ammattikorkeakouluille ja yliopistoille suunnattujen yrittäjyyssuositusten laatimiseen.

Lisätietoja:
www-sivuilta: https://karvi.fi/event/yhdessa-yrittamaan-osallistu-tilaisuuksiin-viidella-paikkakunnalla/
Arviointisuunnittelija Raisa Hievanen, Karvi, raisa.hievanen@karvi.fi, p. 029 533 5542
Asiantuntija Eerikki Vainio, Arene ry, eerikki.vainio@arene.fi, p. 040 060 6540

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle