29.4.2019

Ammattikorkeakoulujen uusi yhteinen verkkosivusto julkaistaan 6.5.

Somekuva1 2

AMK-opiskelijavalintojen kehittämishankkeen osana on kehitetty ammattikorkeakoulujen uutta yhteistä Ammattikorkeakouluun.fi / Yrkeshogskolestudier.fi -sivustoa.

Sivusto on tarkoitettu ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneille, opinto-ohjaajille ja kaikille korkeakouluhakua ohjaaville toimijoille. Sivustolla on tietoa suomen- ja ruotsinkielisten ammattikorkeakoulututkintoihin johtavien koulutusten opiskelijavalinnoista, kuten syksyn 2019 yhteishaussa käyttöön otettavasta digitaalisesta AMK-valintakokeesta. Sivustolla voi lisäksi tutustua ammattikorkeakouluopintojen sisältöihin.

  • #ammattikorkeakouluun -kampanjassa Instagramissa @ammattikorkeakouluun voi seurata, miltä opiskelu ammattikorkeakoulussa näyttää. Keväällä esittelyssä ovat kulttuurialan sekä humanistisen alan ja kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinnot. Kampanja jatkuu syksyllä 2019.
  • Pe 17.5. klo 9-10 järjestetään avoin webinaari aiheena AMK-valintakoe syksyn 2019 yhteishaussa ja Ammattikorkeakouluun.fi -sivusto.

Webinaari on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille ja se järjestetään Adobe Connectissa (Osallistu webinaariin tästä linkistä). Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua.Webinaaritallenne lisätään Ammattikorkeakouluun.fi -sivustolle webinaarin jälkeen.

@ammattikorkeakouluun (Instagram, Facebook)
@ammattikorkeaan (Twitter) 

Lisätietoja:

Marko Borodavkin
Projektipäällikkö
AMK-opiskelijavalintojen kehittämishanke
marko.borodavkin@metropolia.fi
p. 040 662 5046

Susanna Lepola
Projektisuunnittelija
AMK-opiskelijavalintojen kehittämishanke
susanna.lepola@metropolia.fi
p. 040 668 4813

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle