5.12.2018

Aktia lahjoittaa 75 000 euroa Novialle

Tack donation 7

Aktia Pankki tukee tänä vuonna Arcada ja Novia ammattikorkeakouluja. Pankki lahjoittaa molemmille korkeakouluille 75 000 euroa talouden ja liike-elämän koulutukseen. Tuki on osa Aktian yhteiskuntavastuutyötä.

”Pidämme erittäin tärkeänä työelämän ja korkeakoulujen yhteistyötä. Finanssiala muuttuu ja kehittyy koko ajan, mikä vaatii aktiivista dialogia yhteiskunnan eri toimijoiden välillä. Yhteistyö korkeakoulujen kanssa vahvistaa elinkäistä oppimista”, kertoo Aktian toimitusjohtaja Mikko Ayub.

Aktialla on pitkä perinne koulutuksen ja tutkimuksen tukemisessa: ”Koulutus luo turvaa ja mahdollisuuksia nuorille. Meille on tärkeää, että olemme mukana vahvistamassa koulutustarjontaa ja luomassa opiskelumahdollisuuksia. Koulutus luo myös parasta turvaa muuttuvassa työelämässä”, jatkaa Mikko Ayub.

"Olemme erittäin iloisia lahjoituksesta Ammattikorkeakoulu Novialle, ja haluan lämpimästi kiittää Aktiaa", kertoo Novian rehtori Örjan Andersson. "Meiltä valmistuneet tradenomit ovat erittäin kysyttyjä työmarkkinoilla. Heillä on laadukas koulutus ja kielitaitoa palvella laajasti, mikä on erityisen tärkeää maamme kaksikielisillä alueilla", Andersson jatkaa.

Lisätietoja:

Yrkeshögskolan Novia, rektori/Toimitusjohtaja, Örjan Andersson, puh 050 527 2286
Aktia, Varatoimitusjohtaja, Juha Hammarén, Juha.Hammaren@aktia.fi, puh. 040 031 8588
Mikko Ayub, Toimitusjohtaja Aktia, mikko.ayub@aktia.fi

 

 

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle