Campus Allegro Pietarsaaressa

Kiinnostavatko taiteen tai musiikin AMK-opinnot? Pietarsaari on reilun 20 000 asukkaan kaksikielinen kaupunki Pohjanmaalla. Kaupungissa on paljon erilaisia koulutusvaihtoehtoja. Novian koulutustarjontaan Pietarsaaressa kuuluvat kuvataide, muotoilu, valokuvaus ja musiikki.

Kaupungin sydämessä, aivan torin laidalla sijaitsevassa huippumodernissa Campus Allegron uudisrakennuksessa liikkuu yli 250 Novian opiskelijaa. Uusissa, opiskelijoiden toiveiden mukaan suunnitelluissa kampustiloissa on mm. erikoisrakenteiset työpajat, ateljeet, ensemble-huoneet, data- ja luentosalit sekä kuvaus- ja musiikkistudiot.

Schauman-salin ja Galleria Gron tyyliset avoimet kulkuväylät antavat hyvät mahdollisuudet opiskelijoille ja opettajille tavata ja kokoontua myös muiden ympäristössä liikkuvien kanssa. Tämän päivän Campus Allegro on houkutteleva korkeakoulukampus, jossa ammattikorkeakoulu Novian kulttuurikoulutus toimii läheisessä yhteistyössä Centria-ammattikorkeakoulun, Yrkesakademin i Österbotten YA:n sekä Pietarsaaren seudun musiikkiopiston kanssa.

 

Koulutustarjonta 2022

Bachelor's Degree Programmes

Master's Degree Programmes

Utbildning på svenska