24.4.2014

Yrkeshögskolan Novia valde ny enhetschef i Raseborg

MG 9097

Fil.dr. Eva Sandberg-Kilpi har 24.4 utnämnts till enhetschef för enheten i Raseborg för tiden 1.8.2014-31.7.2017. 

Sandberg-Kilpi har senast varit verksam som biträdande enhetschef vid Novia i Raseborg parallellt med arbetet som både avdelningschef och programansvarig. Sandberg-Kilpi har tidigare varit anställd som både lektor och forsknings- och utvecklingsledare vid Novia. Innan det var hon anställd som lektor vid Yrkeshögskolan Sydväst samt som amanuens vid Helsingfors Universitet.

Enhetschefen leder och utvecklar samt har helhetsansvar för enhetens verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för personal och administration, ekonomi samt leda den pedagogiska utvecklingen. Enhetschefen är medlem i Yrkeshögskolan Novias ledningsgrupp.

Enheten i Raseborg har utbildningsverksamhet inom naturbruk och miljö, informationsbehandling och byggnadsteknik. Examensbenämningarna som ges vid enheten är hortonom (YH), agrolog (YH), miljöplanerare (YH), skogsbruksingenjör (YH), tradenom (YH), byggmästare (YH), ingenjör (YH). I utbildningsutbudet finns också den engelskspråkiga vuxenutbildningen Sustainable Coastal Management och högre YH inom den engelskspråkiga utbildningen Natural Resource Management.

Om Yrkeshögskolan Novia
Novia är en yrkeshögskola inom flera branscher, betydelsefull i Svenskfinland med verksamhet i Vasa, Jakobstad, Raseborg och Åbo. Vi erbjuder högklassig arbetslivsförankrad högskoleutbildning och fortbildning för våra 4000 examensstuderande. Personalstyrkan uppgår till 360 personer. Våra utexaminerade studerande är eftertraktade på arbetsmarknaden.

Tilläggsuppgifter, vänligen ta kontakt med:
Yrkeshögskolan Novia, Eva Sandberg-Kilpi, mobil 044 449 8251
Yrkeshögskolan Novia, Rektor Örjan Andersson, mobil 050 527 2286

Avsändare Kommunikationschef Jenny Svartsjö, mobil 050 561 7803

Gå till "Pressmeddelanden"