Lediga befattningar

Från 1.1.2020 övergår Yrkeshögskolan Novia till en ny organisation. Till den nya organisationen söks nu prorektor och prefekter.

Prefekt till institutionen för företagsekonomi

För 3-5 år enligt överenskommelse.

Prefekten leder ett dynamiskt kollegium av experter inom examensutbildning, forskning och utveckling samt utbildningstjänster. Prefekten är medlem i högskolans ledningsgrupp. Även undervisning kan ingå i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som har lämplig doktorsexamen samt den förmåga och yrkesskicklighet som behövs för att sköta prefektens uppgifter. Även särskilt meriterade sökande med lämplig högre högskoleexamen kan komma ifråga. Av prefekten fordras goda kunskaper i svenska.

Vi förväntar oss att du är utvecklingsorienterad, språkkunnig, har initiativ- och kommunikationsförmåga samt kan arbeta självständigt. För oss är det viktigt att du ser och skapar möjligheter samt har god förmåga att bygga samarbetsnätverk nationellt och internationellt.  

Vi erbjuder dig arbete i en dynamisk utbildningsmiljö med engagerade medarbetare och studerande.

Placeringsort:  Åbo

Tillträde 1.1.2020 eller enligt överenskommelse. Till befattningen hör en prövotid på sex månader.

Tilläggsuppgifter: Rektor Örjan Andersson, mobil +358 50 527 2286

Ansökan:
 Vi ser fram emot din ansökan med CV senast fredag 25.10.2019 kl. 16.00. Ansökan inlämnas via yrkeshögskolans elektroniska ansökningsformulär nedan. Till ansökan bifogas ansökningsbrev där du beskriver varför du är intresserad av och lämplig för anställningen samt CV, inklusive utbildning och forskningserfarenhet.  › Fyll i ansökan