Lediga befattningar

Från 1.1.2020 övergår Yrkeshögskolan Novia till en ny organisation. Till den nya organisationen söks nu prorektor och prefekter.

Prorektor

För 3-5 år enligt överenskommelse.

Prorektorn är rektors ersättare och medlem i högskolans ledningsgrupp. 

Yrkeshögskolan Novia är inne i ett dynamiskt utvecklingsskede och vi stärker nu vår organisation för att ta steget in i framtiden, både nationellt och internationellt. Högskolan är påvisat stark gällande utbildningens arbetslivsrelevans, verksamhetens genomslagskraft och nordisk samverkan (NCU-utvärdering 2018). En målsättning är att stärka redan starka områden. Högskolan söker samtidigt en allt starkare roll inom kontinuerligt lärande.

Vi söker dig som har lämplig doktorsexamen samt relevant arbets- och ledarerfarenhet. Vi tror att du redan visat goda prov på att du kan driva utveckling och åstadkomma konkreta resultat.  

Vi förväntar oss att du är utvecklingsorienterad, språkkunnig, har initiativ- och kommunikationsförmåga samt kan arbeta självständigt. För oss är det viktigt att du ser och skapar möjligheter samt har god förmåga att bygga samarbetsnätverk nationellt och internationellt.  Av prorektorn fordras goda kunskaper i svenska.

Placeringsort:  Enligt överenskommelse.

Tillträde 1.1.2020 eller enligt överenskommelse. Till befattningen hör en prövotid på sex månader.

Tilläggsuppgifter: Rektor Örjan Andersson, mobil +358 50 527 2286

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan med CV senast fredag 25.10.2019 kl. 16.00. Ansökan inlämnas via yrkeshögskolans elektroniska ansökningsformulär nedan. Till ansökan bifogas ansökningsbrev och CV.  › Fyll i ansökan