7.5.2012

Gör ett eget Mobilsommarskoleprogram - samla på godbitarna

Nu är det möjligt för dig att sammanställa ditt egna Mobilsommarskoleprogram. Gå in på adressen http://conex.fi/kesakoulu2012 och välj de infotillfällen och expertföreläsningar som passar dig bäst.

Vi börjar smidigt med att gunga i takt till Heikki Mäenpääs Mobile Summer - musikföreställning, som även kryddas av genemskap. Leena Vaino och Pasi Mattila berättar sedan om Mobilsommarskolans genomgående ubik-tema. Via beslutsfattarforumet förflyttar vi oss till högre höjder. Vi tittar på framtiden med hjälp av Ari Lampela, Google Finland och till slut hör vi Estlands interentguru Linnar Viiks anförande, som även det berör mobilitet och ubik temat.

I årets program hittar du en mängd intressanta infotillfällen med praktiska övningar: Pasi Silander berättar om olika mPedagogiska mallar, ledartemat syns bl.a. i Prewise och Nokias gemensamma infotillfälle, Antti Syvänen belyser pervasiva inlärningslösningar och ubik-miljöer. Ilona-IT erbjuder dig att stiga in i Mobilklassrummet, Pasi Mattila och den Virtuella by låter dig testa, och även lite skapa, i en virtuell miljö. Bägge dagar kan du spela spel på spelområdet, bl.a. Rovio erbjuder spelmöjligheter och man kan även skymta mobiler.

Pris: 195 € / 2 dagar + övernattning, 120 € / 1 dag.

Mobilsommarskolans program finns här

Anmäl dig senast 11.5.2012 här

Mobilsommarskolan 2012 arrangeras av HAMK, AVO Avomobil-delprojektet
Plats: Mustiala, Tammela kommun

Twitter: @mkesakoulu
Facebook: Avomobiilit
Blog: http://avomobiilit.blogspot.com/

För mera information, kontakta projektledare Johanna Salmia, HAMK, mobil 050 574 9555 eller  johanna.salmia@hamk.fi, skype: johanna.salmia, twitter: johannasalmia

Varmt välkommen!

Gå till "Evenemang (arkiv)"