Ny kursomgång våren 2024!
Introduktion till restaurangbranschen
För nya inom branschen som ska sommarjobba på restaurang, hotell eller café alternativt kontinuerligt gör inhopp inom branschen. Introduktion i servering, kundbetjäning och köksuppgifter. Kursen ger en inblick i alkoholservering och livsmedelshantering.
Kurserna ordnas på plats i Vasa och Jakobstad.
Bredare servicekompetens, djupare kundrelationer
Denna kurs ger befintlig restaurangpersonal en chans att bredda sin servicekompetens och ta fasta på nya trender och aktuella förändringar i branschen. Vi sätter restaurangtjänsterna i ett bredare turismperspektiv genom att tillsammans med andra aktörer bygga nätverk för både tjänster, produkter och servicekoncept.
Kurserna ordnas på plats i Vasa och Jakobstad.
Att leda turism- och restaurangpersonal
Kortkursen Att leda turism och restaurangföretag, 18 h, riktas till förmän i branschen. Hitta styrkorna i ditt team och använd dem på bästa sätt. Genom att känna till arbetsgivarens rättigheter och skyldigheter kan du också vara trygg i din roll och tydlig i din kommunikation. Personal som trivs ökar attraktionsgraden i branschen.
Kurserna ordnas på plats i Vasa och Jakobstad.