Valintakoe

AMK-valintakoe 31.5 - 3.6.2021

AMK-valintakoe on digitaalinen koe, jonka suoritat omalla kannettavalla tietokoneella. Et voi osallistua valintakokeeseen ilman kannettavaa tietokonetta. Valintakokeeseen ei voi osallistua tabletilla tai puhelimella. Valintakoe järjestetään 31.5-3.6.2021 välisenä aikana Ammattikorkeakoulu Noivialla. Tustu AMK-valintakoe ohjeisiin

Hakijapalvelu päivystää valintakokeiden päivinä klo. 7.30 - 16.00 puh. (06) 328 5555.

Yleisiä ohjeita

AMK-valintakoetta varten hakijoille luodaan yksilöity tunniste. Tarvitset tunnisteen valintakoepäivänä ilmoittautumisessa. Tunniste sisältää QR-koodin ja tiedon valintakokeesi ajasta ja paikasta. Linkki tunnisteeseen toimitetaan sinulle tekstiviestillä ja sähköpostitse hakulomakkeella ilmoittamiesi yhteystietojen perusteella viikolla 21 (viimeistään 26.5.2021).

Valintakokeet Novialla järjestetään kolmella paikkakunnalla:

Raasepori: Campus Raseborg, Raaseporintie 9, 10600 Tammisaari 
Vaasa: Campus Alere, Wolffintie 31, 65200 Vaasa 
Turku: Campus Åbo, Henrikinkatu 7, 20500 Turku

Saavu valitulle kampukselle ajoissa koska saatat joutua jonottamaan ennen koetilaan pääsyä. Hakijat jotka saapuvat paikalle koetilaisuuden alkamisajan jälkeen eivät pääse valintakokeeseen. Voit ottaa koetilaan mukaan vesipullon, tarvittavat lääkkeet, pientä evästä (Huom: Vältä pähkinöitä tai muita allergeeneja, mikä voi aiheuttaa allergisia reaktioita muille hakijoille) sekä päällysvaatteet ja laukku. 

Aamupäivän koetilaisuus alkaa kello 9.00. Rekisteröityminen kello 8.00–8.45.
Iltapäivän koetilaisuus alkaa kello 14.00 Rekisteröityminen kello 13.00–13.45. 

Turvallisuus

AMK-valintakoe toteutetaan viranomaisten turvallisuusohjeita noudattaen. Noudata tuvallisuusohjeita matkustaessasi valintakokeeseen.

Varmistaaksemme valintakokeen turvallisuuden kampuksella käytämme mahdollisuuksien mukaan eri sisäänkäyntejä ja pidämme hakijoiden määrän huonetta kohti alhaisena. Kokeen aikana hakijoiden välillä on kahden (2) metrin turvaväli ja tilat puhdistetaan ja desinfioidaan kokeiden välissä.

Sisäänkäyntien läheisyydessä kiertää oppaita, jotka opastavat hakijoita oikealle sisäänkäynnille. Muista pitää turvaetäisyys muihin hakijoihin ja henkilökuntaan. Ennen rakennukseen tuloa hakija on vastuussa omasta turvallisuudestaan.

Novia tarjoaa kasvomaskin kaikille hakijoille, mutta voit käyttää myös omaa maskia. Kasvomaski tulee poistaa tunnistautumista varten ennen koetilaan menoa. Käytä kasvomaskia koko AMK-valintakoetilaisuuden ajan, myös kokeeseen saapuessasi ja sieltä poistuessasi. Tarjoamme myös käsidesiä kaikille hakijoille.

Et voi osallistua valintakokeeseen, jos sinulla on todettu koronavirustartunta, sinut on määrätty karanteeniin, odotat koronatestitulosta tai sinulla on lieviä oireita.

Lue tarkemmat ohjeet turvallisuudesta AMK-valintakokeesta.