Affärsutveckling

Vid institutionen för företagsekonomi bedrivs utveckling och projekt inom specialkunnande affärsutveckling och entreprenörskap. Inom företagsekonomi vid Novia finns det långa anor av att jobba lösningscentrerat och via ett entrepreniöriellt tankesätt svara på affärslivets utmaningar.

Vi integrerar uppdrag från företag och organisationer så att studerande kan arbeta med projekt inom bland annat service design, marknadsanalys, affärsutveckling och internationaliseringsfrågor samt logistik. En del av studierna genomförs via studerandes egna andelslag. Vi bygger även metoder för digital affärsutveckling där studerande hjälper företag att förbättra digitala miljön. 

Novia samarbetar med nordiska organisationer som går i spetsen för metodutveckling inom entreprenörskap och ledarskap. Våra metoder för affärsutveckling, pedagogik och projektarbete är valda för att stöda kopplingen mellan teorioch praktisk tillämpning samt för att utveckla studerandens initiativförmåga, vilket gör våra studerande speciellt eftertraktade på arbetsmarknaden. 

I augusti 2020 tillträdde Hanna Guseff som forskningsledare för affärsutveckling, vid institutionen för företagsekonomi. 

Kontaktuppgifter 

Aktuellt

  • Visa alla
  • Affärsutveckling
Hanna Guseff har valts till forskningsledare i företagsekonomi vid Yrkeshögskolan Novia
Nyhet, Forskningsnytt, Affärsutveckling
Hanna Guseff har valts till forskningsledare i företagsekonomi vid Yrkeshögskolan Novia
Hanna Guseff har valts till forskningsledare för forskning, utveckling och innovation (FUI) vid institutionen för företagsekonomi.  13.8.2020
Visa flera nyheter »