22.11.2021

Webbinarieserie om hur du lockar publik till skärmen

person med dator computer laptop unsplash

Yrkeshögskolan Novias och KulturÖsterbottens projekt ”Kulturresiliens i det nya normala” bjuder på en tredelade föreläsningsserien lär du dig mer om vad du behöver tänka på när du i ett digitalt sammanhang ska nå ut till din publik och hur du i praktiken gör det. Webbinariet är kostnadsfritt men kräver anmälan, tillfällena hålls i Microsoft Teams. Föreläsningarna hålls av Nina Dahlgren-Tallgren som är teaterpedagog, föreläsare och grundare av konceptet "Konsten att övertyga".

Anmäl dig senast 24.11 via Google forms

Skapa en relation – hitta din publik

Vad behöver jag tänka på för hitta och möta min digitala publik? Var finns den? Vem är den? Varför är det viktigt att skapa relationer med min publik? Vilket mervärde kan jag ge till min publik?

Tidpunkt: 25.11 2021, kl. 18-20, Teams

Fixa din setup – nå ut till din publik

Hur blir digitala lösningar som t.ex. Teams och Zoom mina bästa vänner när jag vill nå ut till min publik? Vad ger den tekniken mig för möjligheter att experimentera och göra nytt eller annorlunda? Vad behöver jag tänka på för att skapa en bra miljö och ett professionellt intryck?

Tidpunkt: 13.1 2022, kl. 18-20, Teams

Fånga din publik – nå fram

Hur kommunicerar jag med min publik genom den digitala linsen? Hur når jag fram? Hur inkluderar och bjuder jag in publiken till vår gemensamma digitala kulturupplevelse?

Tidpiunkt:  20.1 2022, kl. 18-20, Teams

 

Kulturresiliens alla logon

Gå till "Nyheter "