25.11.2021

Tillsammans mot det nya normala - digitalt ordnar Kickoff 20.1

6 personer som diskuterar i arbetsmiljö

”Tillsammans mot det nya normala – digitalt” är en företagarutbildning som ordnas av Yrkeshögskolan Novia och Egentliga Finlands Företagare rf. Utbildningen är kostnadsfri och ger företagare i Egentliga Finland möjlighet att höja sina kunskaper i digital marknadsföring.

Svenskspråkiga företagare i Egentliga Finland erbjuds möjlighet att utöka och skärpa sina kunskaper i digital affärsverksamhet samt bli bättre på att hantera förändring och osäkerhet. Tillsammans erbjuder de deltagande företagen ett heltäckande paket som består av temadagar, verkstäder, gruppträffar, information och evenemang. Innehållet är konkret och handgripligt och behandlar teman som marknadsföring, försäljning, lönsamhet, sociala medier och extern digital synlighet. Tillsammans mot det nya normala – digitalt pågår till slutet av sommaren 2023.

Vill du veta mera om projektet och företagarutbildningen? Kom med på Kickoff i Åbo 20.1.2021! Kickoffen ordnas kvällstid och det går också att delta på distans. Under Kickoffen får du bekanta dig med projektet och har möjlighet att nätverka med andra företagare.

Du behöver inte delta i Kickoffen för att delta i utbildningen. Anmäl dig till utbildningen senast 16.1.2022. Välkommen med! Vi hör av oss till alla som anmäler sig.

Program för Kickoffen 

  • Mingel + tilltugg och kaffe
  • Välkommen!
  • Inspiratören har ordet
  • Tillsammans för företagen
  • Avslutningsord
  • Mingel och nätverkande

 

Följ gärna projektet på Facebook

Projektet finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i samarbete mellan Novia, Egentliga Finlands Företagare rf, Pargas stad, Kimitoöns kommun, Väståbolands Företagare rf samt Kimitoöns Företagare rf.

Vid frågor kontakta

Yrkeshögskolan Novia, projektledare, Oskar Siegfrids (oskar.siegfrids@novia.fi)
Tel. 050 563 0162

Egentliga Finlands Företagare rf, projektledare, Tove Hagström (tove.hagstrom@yrittajat.fi)
Tel. 045 895 8689

Tillsammans digitalt logon

Gå till "Nyheter "