20.2.2019

Projekt inom Botnia Atlantica på Novia ordnar seminarium om jämställdhet

team 3373638 340

Finansiären Botnia Atlantica sätter stort värde på jämställdhet. Därför ordnar en arbetsgrupp vid Yrkeshögskolan Novia och Vasa Universitet ett seminarium om ämnet.

Föreläsare under dagen är jämställdhetsexperten Malin Gustavsson, vd på Ekvalita. Företaget arbetar med jämställdhet och likabehandling i organisationer, skolor och företag.

Under seminariet kommer man att gå igenom bland annat hur man kan få in ett jämställdhetstänk i projekt, varför projekt behöver en jämställdhetsplan och hur man gör en arbetsplats jämlik. Det blir också konkreta exempel på hur man gör upp en checklista för jämställdhet och vad man behöver ta i beaktande med tanke på jämlikhet då man planerar ett projekt.

Seminariet ordnas på Tritonia, auditorium Nissi, tisdag 12 mars klockan 9.30-11.30.

Evenemanget riktar sig till och är planerat för personer som jobbar med Botnia-Atlantica projekt där Yrkeshögskolan Novias FoU avdelning i Vasa eller Vasa Universitet är samordnande stödmottagare.
Om du jobbar med Botnia-Atlantica projekt på någon annan av Novias FoU enheter och vill delta i seminariet via videolänk, kontakta Heidi Smart, +358 (0)50 449 7811

 

 

Bild: Pixabay

Gå till "Nyheter "