21.12.2021

Mikroföretagare i Egentliga Finland – vill du bli vassare på digital affärsverksamhet?

6 personer som diskuterar i arbetsmiljö

Svensktalande mikroföretagare ges möjlighet att förbättra sina kunskaper i digital affärsverksamhet. Yrkeshögskolan Novia och Egentliga Finlands företagare rf erbjuder en företagarutbildning med fokus på det digitala och förändringsberedskap.

Företagarutbildningen utförs inom utvecklingsprojektet Tillsammans mot det nya normala – digitalt. Företagarutbildningen är kostnadsfri för företagen som deltar och består av temadagar och verkstäder. Utbildningen ger den senaste kunskapen om digital affärsverksamhet och förändringsberedskap. Hela utbildningen går på svenska.

Du som deltar får professionell konsultation inom digital marknadsföring och hjälp att utveckla ditt företag. Utbildningen ger konkret innehåll, handgripligt stöd och möjligheter för deltagarna att jobba med det som är aktuellt för dem. Teman som behandlas är till exempel marknadsföring, försäljning, lönsamhet, sociala medier och extern digital synlighet.

"Vi som jobbar med Tillsammans är glada över att kunna erbjuda en utbildningshelhet som innehåller flera olika teman som vi redan nu, då vi precis har kommit igång med behovskartläggningen, kan konstatera är mitt i prick för de små företagen i vår region. Digitala tjänster behövs, även om de inte kan ersätta alla slags kundkontakter och tjänster - och företagarna behöver utbildning på svenska för att hitta rätt i digidjungeln", säger Tove Hagström vid Egentliga Finlands företagare rf.

Utbildningen ger också deltagarna möjlighet att utvidga sina nätverk och hitta nya kontakter att samarbeta med. Utbildningen startar i januari 2022 och pågår till sommaren 2023. Projektet ordnar en Kickoff 20.1 på Kavalton Tila i Pikis. Anmälningen till utbildningen stänger 16 januari, det är möjligt att anmäla hela sitt team till utbildningen. Vid frågor om utbildningen kan man kontakta Tove Hagström, mera information finns också på Yrkeshögskolan Novias hemsida.

Anmälan

Kontaktuppgifter

Egentliga Finlands företagare rf, projektledare Tove Hagström, tel. 045 895 8689
Yrkeshögskolan Novia, projektledare Oskar Siegfrids (anträffbar från och med 10.1), tel. 050 563 0162

 

Gå till "Nyheter "