28.1.2022

Kostnadsfri kurs: Bli vän med tekniken

kvinna som håller i telefon, smarttelefon

Kursen "bli vän med tekniken" är en kurshelhet i februari som ordnas av projektet Kulturresiliens i det nya normala.

I det här blocket har du möjlighet att pröva på vad enbart din mobil kan erbjuda när du vill skapa digitala kulturupplevelser. Vad behöver du tänka på och hur gör du? Det tittar vi närmare på vid två tillfällen. Mellan tillfälle 1 och 2 får deltagarna testa att producera eget material som vi sen utgår ifrån vid tillfälle 2.

Kursen dras av Anders Eklund, CEO/Creative Director och Maria Tarvos, Communication Strategist från kommunikationsbyrån Antonomia Ab. 

Anmäl dig senast 9.2 2022 via forms. 

Bli vän med tekniken 1

Tidpunkt: Torsdag 10.2 2022, kl. 18-20, Online på Teams

Kom med på en introduktion till filmskapande, tekniskt och visuellt. Vi funderar kring vad man kan göra med sin mobil och vad man behöver tänka på när det kommer till ljud, ljus, manus och själva filmandet. Tillfället bygger på ett aktivt deltagande så skicka gärna in dina frågor på förhand till maria.smedsengstrom@novia.fi senast 4.2 så har vi möjlighet att besvara dom i vår Q&A vid tillfället.

Bli vän med tekniken 2

Tidpunkt: Torsdag 24.2 2022, kl. 18-20, Online på Teams

Producera digitalt material och få tips på vägen. Vi tittar på vad ni skapat efter första tillfället, hur ni gjorde, vilka problem som eventuellt uppstod och vilka utmaningar ni mötte. Vi bekantar oss också med hur man enkelt kan editera samt var och hur man kan publicera sitt material. Eftersom tillfället bygger på det material som deltagarna producerat efter första träffen så behöver du skicka in ditt material senast 16.2 till maria.smedsengstrom@novia.fi.

Mer information om projektet finns på www.kulturosterbotten.fi/vara-projekt/kulturresiliens Följ gärna projektet på Facebook för uppdaterad information om det som händer i projektet https://www.facebook.com/kulturresiliens

Projektet genomförs av Yrkeshögskolan Novia och KulturÖsterbotten. 

Kulturresiliens alla logon

Gå till "Nyheter "